Nieuws

Solo trombonist WDR Sinfonieorchester Köln

Na een succesvolle auditie op 5 en 6 mei 2015 is Jeffrey benoemd tot solo trombonist van het WDR Sinfonieorchester in Keulen (D). Vanaf augustus 2015 zal hij beginnen aan deze fantastische uitdaging. In het eerste seizoen staan met Ravel’s Bolero en Mahler’s 3e Symfonie meteen beruchte trombonesolo’s op het programma. Voor meer informatie over het orkest kunt u terecht op www1.wdr.de/radio/orchester/sinfonieorchester.

 

 

Jeffrey lid van New Trombone Collective

Na al meerdere malen als invaller met het ensemble te hebben gespeeld, is Jeffrey nu benoemd tot vast lid van het befaamde Nieuw Trombone Collectief. Tijdens de ITF in Valencia in juli 2015 zal hij voor het eerst als vast lid van het NTC meespelen. Meer informatie over het NTC kunt u vinden op www.newtrombonecollective.com

 

 

Atlantic Trombone Quartet wint ITA Quartet Competition

Op 10 juli 2015 heeft het Atlantic Trombone Quartet de ITA Quartet Competition gewonnen. De competitie werd gehouden tijdens het International Trombone Festival in Valencia, Spanje. Naast Jeffrey bestaat het kwartet uit de Spanjaarden Dani Quiles Cascant en Daniel Ruibal Ortigueira en de Braziliaan Adib Correa Vera, allen studerend aan het Conservatorium van Amsterdam.